Natječaj

Search form

Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija

Referenca: 
KK.01.1.1.02.
Datum objave: 
08.05.2017.
Datum završetka natječaja: 
21.06.2017.
Status: 
Regija: 
Budžet: 
Grupa 1 (304.000.000,00 kn) i Grupa 2 (456.000.000,00 kn)
Podaci o ugovarateljskom tijelu: 
Kratak opis natječaja: 
Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga "Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija". Poziv se provodi u dvije grupe projekata:

  • GRUPA 1: Ulaganje u organizacijsku reformu te nabavu opreme i građevinske radove na postojećim objektima IRI infrastrukture u svrhu prilagodbe prostora za ugradnju/postavljanje opreme koja se nabavlja projektom.
  • GRUPA 2: Ulaganje u organizacijsku reformu, adaptaciju i/ili rekonstrukciju i/ili dogradnju i/ili izgradnju građevine te nabavu opreme IRI infrastrukture.
Svrha Poziva "Ulaganje u organizacijsku reformu i infrastrukturu u sektoru istraživanja, razvoja i inovacija" je jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije pružanjem potpore organizacijskoj reformi/promjenama i razvoju IRI infrastrukture. Organizacijskom reformom omogućit će se institucionalna reforma IRI sektora odnosno poboljšanje funkcioniranja neformalnim i formalnim procesima organizacijske strukture s ciljem poboljšanja kvalitete, opsega i relevantnosti istraživačkih aktivnosti. U konačnici rezultat takve reforme bit će transformacija u međunarodno konkurentne znanstvene institucije koje stvaraju novu znanstvenu, društvenu i ekonomsku vrijednost.


Izvor: strukturnifondovi.hr

Dokumenti: 
AttachmentSize
Sažetak_poziva-1.pdf538.35 KB