Info dan i radionica o programu Erasmus+: Sport

Search form

Info dan i radionica o programu Erasmus+: Sport

Središnji državni ured za šport u suradnji s Hrvatskim olimpijskom odborom organizira Informativni dan o programu Erasmus+: Sport te besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+: Sport.

Informativni dan i radionica za potencijalne prijavitelje projekta Erasmus+: Sport održat će se 11. veljače 2019. godine u Zagrebu, hotel Academia, Tkalčićeva 88. Svrha je Informativnog dana podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj sporta. 

Stručna radionica za osmišljavanje i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+: Sport održat će se nakon završetka Info dana također u hotelu Academia, Tkalčićeva 88, od 13 do 18 sati. Za sudionike radionice obvezan je dolazak na Informativni dan. Prije početka radionice predviđen je ručak za sudionike radionice s početkom u 12 sati. Radionica će omogućiti sudionicima stjecanje primjenjivih znanja.

Prijave za sudjelovanje na Info danu su još otvorene i nalaze se na sljedećoj poveznici.

Slika: Google Images