Izmjena dokumentacije u natječaju "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa"

Search form

Izmjena dokumentacije u natječaju "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa"

Dana 13. siječnja 2015. godine objavljena je peta izmjena natječajne dokumentacije u sklopu natječaja pod nazivom "Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa". Izmjena se odnosi na "Obrazac 5. – Izjava o korištenim potporama male vrijednosti" u kojem su mijenjane godine u kojima su dodijeljene potpore male vrijednosti. Natječaj je usmjeren ka podupiranju razvoja inovativnih i naprednih e-poslovnih rješenja kako bi se poduzetnicima putem korištenja informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) omogućilo rješavanje specifičnih poslovnih problema, a s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti. Minimalan iznos potpore je 150.000,00 kn, a maksimalan 750.000 kn prema prihvatljivim troškovima. Natječaj je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 30. lipnja 2015. godine. Izmijenjena natječajna dokumentacija dostupna je na linku natječaja u kategoriji "Dokumenti".


Slika: Google Images