Objavljen natječaj iz ERDF-a: Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu

Search form

Objavljen natječaj iz ERDF-a: Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu

Operativni program Regionalna konkurentnost 2007.-2013. ima tri prioritetne osi, a ovaj Poziv objavljuje se u okviru Prioritetne osi 1. Razvoj i unaprjeđenje regionalne infrastrukture i jačanje atraktivnosti regija, Mjere 1.1 Podrška razvoju javne infrastrukture. Poziv se nastavlja na tri poziva prethodno objavljena u sklopu prve prioritetne osi IPA Operativnog programa Regionalna konkurentnost, uz napomenu da se na ovaj Poziv, za razliku od prethodnih, mogu prijaviti prijavitelji iz cijele Republike Hrvatske, a na raspolaganju će im biti ukupni indikativni iznos od 205.561.125,00 kn. 
Cilj ovog Poziva je razvoj javne poslovne infrastrukture: poduzetničkih zona, poduzetničkih potpornih institucija, razvojno-istraživačke i turističke infrastrukture kako bi se potaknuo rast malih i srednjih poduzeća, privukla ulaganja, unaprijedio turistički potencijal u Republici Hrvatskoj te na taj način doprinijelo uravnoteženom regionalnom razvoju. 
Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti iznosi 7.627.500,00 kn, dok je najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti iznosi 80.088.750,00 kn. 

Rok za podnošenje prijava je 3. veljače 2014. godine., a sve informacije vezane uz prijavu na natječaj pogledajte na: http://www.europski-fondovi.eu/content/shema-dodjele-bespovratnih-sredstava-za-poslovnu-infrastrukturu

Slika: Google Images