Poziv na dostavu sažetaka za konferenciju pod nazivom „Treća zajednička konferencija o kohezijskoj politici Europske unije“

Search form

Poziv na dostavu sažetaka za konferenciju pod nazivom „Treća zajednička konferencija o kohezijskoj politici Europske unije“

U okviru Predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem Europske unije, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zajedno s Glavnom upravom za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije (DG REGIO) i Regional Studies Association (RSA) u razdoblju od 11.-13. svibnja 2020. organizira konferenciju pod nazivom „Treća zajednička konferencija o kohezijskoj politici Europske unije“.

Konferencija će okupiti ograničen broj sudionika iz akademskih krugova, europskih institucija i nadležnih tijela država članica a s ciljem rasprave o budućnosti kohezijske politike, o pokazateljima njezina dosadašnja djelovanja te na koji se način može povećati njen doprinos održivom rastu i radnim mjestima.

Slijedom navedenoga, na dostavu se pozivaju radovi na pitanja i teme koje će činiti osnovu za održavanje radionica, panela i rasprave na konferenciji, a naročito od strane predstavnika  hrvatske akademske zajednice kao države Predsjedateljice i domaćina događanja. Rok za dostavu sažetka od 500 riječi je 22. veljače 2020.

Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje.

Slika: Google Images