Produljen rok prijave projekata na natječaj "Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju"

Search form

Produljen rok prijave projekata na natječaj "Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju"

Dana 20. siječnja 2015. godine produžen je rok za dostavu projektnih prijedloga na natječaj „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju“ na 17. veljače 2015. godine, dok je prethodni rok bio 27. siječnja ove godine. Ovim se pozivom namjerava pridonijeti snažnijoj integraciji na tržište rada skupina koje su suočene s posebnim teškoćama u pristupu zapošljavanju kroz jačanje motivacije za sudjelovanje u programima obrazovanja i zapošljavanja te kroz programe osobnog razvoja i zapošljavanja prilagođenih potrebama pojedinaca. Opći je cilj ovog poziva povećati mogućnosti za zapošljavanje skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Prihvatljivi prijavitelji su: udruge, ustanove, zaklade ili fundacije, drugi pravni oblici osnovani posebnim zakonima, pravne osobe s javnim ovlastima, jedinice lokalne i regionalne samouprave, trgovačka društva, zadruge, lokalne i regionalne razvojne agencije i međunarodne (međuvladine) organizacije. Više o uvjetima natječaja saznajte na linku.

Slika: Google Images