Seminar „Profesionalno usmjeravanje u sustavu visokog obrazovanja“

Search form

Seminar „Profesionalno usmjeravanje u sustavu visokog obrazovanja“

azvo, seminar
Agencija za znanost i visoko obrazovanje, u sklopu projekta SKAZVO (Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja), financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda, organizira seminare pod nazivom Profesionalno usmjeravanje u sustavu visokog obrazovanja: aktualno stanje i izazovi koji će se održati u 15. rujna 2017. godine u Zagrebu i 22. rujna 2017. godine u Zadru.

Svrha je ovih seminara razmjena iskustava i pružanje međusobne podrške u pogledu razvoja karijernih centara u sustavu visokog obrazovanja, u skladu sa Strategijom cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja (CPU) i razvoja karijere u RH 2016. – 2020., kojom se potiče uspostavljanje institucionalnog modela za pružanje usluga karijernog savjetovanja na visokim učilištima te prepoznavanje primjera dobre prakse koji mogu poslužiti kao model za daljnju izgradnju sustava.

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem prijavnog obrasca u kojem je potrebno označiti želite li sudjelovati na seminaru u Zagrebu ili Zadru.

Slika: Google Images
Izvor: azvo.hr