Sveučilište u Zagrebu organizira EIT Health demo dan

Search form

Sveučilište u Zagrebu organizira EIT Health demo dan

Sveučilište u Zagrebu organizira EIT Health demo dan 7. prosinca od 14 do 15:30 sati. Na demo danu će se predstaviti aktivnosti Huba u 2021. s naglaskom na dva inovacijska natjecanja: EIT Health Innovation Days (i-Days) i EIT Health Inovacijski izazov - Snaga podataka u farmaceutskoj industriji.

I-Days studentsko natjecanje održalo se krajem listopada na temu "Zdravstvenim inovacijama do inkluzivnog društva". Na demo danu predstavit će se tri tima s inovacijama koje su nastale tijekom i-Days natjecanja.

Inovacijski izazov je nova aktivnost ovog huba, osmišljena u suradnji s predstavnicima farmaceutske industrije. 

Natjecanje je namijenjeno studentima i mladim profesionalcima koje zanima obrada podataka zanimljivih farmaceutskoj industriji. Natjecanje je još u tijeku (29.11.-3.12.), a na demo danu će se predstaviti i najbolja rješenja s ovog natjecanja.

Demo dan je namijenjen svima koje zanimaju inovacije u području zdravstva i farmacije: istraživačima i inovatorima u zdravstvu, djelatnicima zdravstvenog sustava, predstavnicima javnih tijela zdravstvenog sustava, farmaceutskih kompanija i svim članovima inovacijskog ekosustava u Hrvatskoj. 

Više o demo danu možete pročitati ovdje.Slika: Google Images