Tjedan EU fondova 2017.

Search form

Tjedan EU fondova 2017.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s drugim partnerskim institucijama od 24. do 28. travnja 2017. godine u hotelu Sheraton u Zagrebu (Ulica kneza Borne 2) održat će informativno-edukativni događaja pod nazivom Tjedan EU fondova. Cilj ovog petodnevnog događanja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj. U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije.

Za sudjelovanje na ovom događaju potrebno je prijaviti se putem online obrazaca i to sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno:

  • 1. dan - Svečano otvorenje Tjedna EU fondova, dodjela nagrada za Najuspješniji lokalni EU projekt i panel rasprava „„Provedba EU fondova i budućnost kohezijske politike“;
  • 2. dan - „Europska teritorijalna suradnja“;
  • 3. dan - „Program ruralnog razvoja“;
  • 4. dan - „Operativni program Konkurentnost i kohezija“;
  • 5. dan - „Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali“.

Detaljan program "Tjedan EU fondova" možete vidjeti ovdje.

Slika: Google Images
Izvor: strukturnifondovi.hr